Испанците били по-големи фенове на футбола от англичаните

OFFNews 17 септември 2019 в 16:36 1646 1

Снимка Instagram: Eden Hazard

Новото попълнение на Реал Мадрид Еден Азар заяви, че испанските фенове обичат футбола повече от английските. Освен това, бързоногият нападател е на мнение, че привържениците на на бившия му клуб Челси са по-малко взискателни от тези на "белия балет".

"В Англия няма толкова много привърженици. Там хората просто харесват футбола. Има много млади хора, възрастни, тийнейджъри и те се интересуват да играят футбол, но те не са толкова фанатични към своите отбори.

Когато играх за Челси и загубихме, бяхме толкова разстроени, колкото и феновете, но никога не усещах поражението на катастрофа.

Когато сте в Реал Мадрид, въпреки че това е първата ми година тук, от разговори с феновете разбрах, че те винаги очакват да печелите Шампионска лига.

Смятам, че именно затова са свързани толкова високи очаквания с този турнир и затова нашият клуб печели този турнир по-често от всеки друг", каза Азар.

Утре Реал гостува на Пари Сен Жермен в среща от Група А на Шампионската лига. Тази вечер пък Челси ще стартира в турнира на богатите, приемайки Валенсия в дербито на Група Н.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12082

1

leomesi

17.09 2019 в 17:09

Ай, голям удар за хората от Острова...Да ги понижат така. Май в Англия си е най-голямата любов към футбола, квото и да си говорим. Не че и испанците не са луди...