Истерия в Разград за реванша с Апоел Беер Шева

OFFNews 31 юли 2017 в 13:15 1775 0

Снимка sportal.bg

Солиден интерес проявяват феновете на първенеца Лудогорец към реванша от третия предварителен кръг на Шампионската лига срещу израелския Апоел (Беер Шева), похвалиха се от разградския тим. "Орлите" загубиха с 0:2 в Израел, но са настроени оптимистично, че могат да обърнат нещата в своя полза на "Лудогорец Арена" в сряда.

Ето какво написаха от клуба:

"ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Апоел (Беер Шева) в сряда (2 август) от 21,30 ч., че същия ден стадион „Лудогорец Арена“ отваря врати в 19,30 ч. Към момента са останали ограничени количества билети, които могат да бъдат закупени на клубната база в Разград.

ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегне струпване по пропускателните пунктове и входовете, където ще има сериозни мерки за сигурност. Клубът ще вземе всички необходими мерки също така, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на стадиона. Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите, за да не се създава напрежение.

На "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната тренировка на Апоел в Разград е във вторник (1 август) в 20,00 ч. на "Лудогорец Арена". Половин час по-рано треньорът Барак Бахар ще даде пресконференция.

Брифингът на наставника на Лудогорец Георги Дерменджиев е във вторник в 12,00 ч. Официалната тренировка на "орлите" започва в 19,30 ч. на клубната база", съобщават от пресслужбата на орлите.

Междувременно УЕФА определи реферите за реваншите от евротурнирите на двата български участника - Лудогорец и Ботев (Пловдив). Срещата на "орлите" срещу Апоел е поверена на Сердар Гюзюбуюк. Преди време холандецът бе разследван за залагане на огромни суми на покер, които после си връщал чрез съдийството.
Сърбинът Сърджан Йованович пък ще свири реванша между Маритимо и Ботев от Лига Европа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови