Италианският халф Диего Фабрини подписа с ЦСКА

OFFNews 28 май 2019 в 17:10 2106 0

28-годишният италиански офанзивен полузащитник Диего Фабрини подписа договор с ЦСКА. Фабрини, който има и мач за "скуадра адзура", беше спряган и за Левски, но в крайна сметка е избрал офертата на "червените".

28-годишният футболист игра за последно за румънския Ботошани, като има пет гола и пет асистенции в 31 мача. Кариерата му започва в Емполи, играл е още за Удинезе, Уотфорд, Бирмингам Сити, Палермо, Сиена, Милуол, Мидълзбро и Специя.

Ето как беше представен Фабрини от официалния сайт на ЦСКА:

"Армейци,

ЦСКА се подсили с още едно попълнение за халфовата си линия. Днес 3-годишен договор с отбора подписа италианският полузащитник Диего Фабрини. Действащият като плеймейкър футболист идва от румънския елитен Ботошани, където през изминалия сезон изигра 31 мача, записвайки 5 гола и 5 асистенции.

Богатата кариера на 29-годишния Фабрини започва в Емполи, след което заиграва в Серия А на родината си с тимовете на Удинезе и Палермо. Следват трансфери и изяви в Чемпиъншип с екипите на Уотфорд, Милоул, Бирмингам и Мидълзбро.

След 4-годишния престой на Острова, халфът носи екипите на Специя и испанския Овиедо, преди да акостира в шампионата на северната ни съседка.

Диего Фабрини има в актива си един мач за "А" националния тим на Италия - през 2012 година в контрола срещу Англия. Освен това е изиграл 12 срещи за младежката формация на "адзурите".

Пожелаваме на полузащитника много здраве и успехи с най-великия български клуб!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови