Изчезналият футболист на Кардиф със стряскащо съобщение до своите близки

OFFNews 23 януари 2019 в 12:41 5595 0

Емилиано Сала е изпратил гласово съобщение до своите близки от на борда на самолета Пайпър Малибу, който изчезна от радарите над Ламанша по време на полет от Нант до Кардиф на 21 януари, съобщи Би Би Си.

"Здравейте, братчета, как сте? Аз съм мъртъв (от умора). Прекарах деня в Нант в задължения, които сякаш нямаха край. Сега съм в самолета, който изглежда сякаш ще се разпадне на парчета. Заминавам за Кардиф, а утре започвам тренировки с новия ми отбор, ще видим какво ще стане. Как сте момчета? Ако до час и половина няма новина от мен...Не знам дали ще пратят някой да ме търси, защото няма да ме намерят, но кой знае. Олеле, колко ме е страх", казва Сала в съобщението, чието съдържание беше потвърдено от някои от получателите му. След тях е бившият му съотборник в Бордо Диего Ролан, който говори пред уругвайско радио по повод трагичния случай.

Спасителната акция, проведена вчера, не бе успешна. Тя продължава и днес, но според екипите вероятността Сала и пилотът на самолета да са оцелели е нищожна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови