Изгоненият Полачек: В Левски сякаш бях на кастинг

OFFNews 26 март 2019 в 09:37 1721 0

Освободеният от Левски вратар Мартин Полачек сподели, че ще продължи да тренира в София до края на месеца, а след това ще се присъедини към втородивизионния Татран Прешов в родната си Словакия. Той се надява през лятото да получи оферта от Полша, но ако такава не се появи, ще остане в тима от родния си град.

"Все още съм в София. Ще остана тук до края на месеца, защото изпълнявам тренировъчната си програма. След това ще я продължа с бившия си тим Татран. Чувствам се във форма. Съжалявам, че не успях да се докажа в българското първенство, но тези неща се случват.

В Левски сякаш бях на кастинг. Разбирам го, стиснахме си ръцете с шефовете и се разделихме. Пожелах им успех. Сега с нетърпение очаквам нови предизвикателства. Надявам се през следващия сезон да докажа колко струвам", каза Полачек пред e-legnickie.pl.

"Искам да се върна в Полша, но бих играл и в Чехия или Словакия. Важно за мен е и къде ще се чувствам добре, искам на семейството ми да му е комфортно. Имам добро име в тези страни и вярвам, че някой клуб ще ме наеме", отбеляза стражът, цитиран от "Тема спорт".

Полачек бе привлечен в Левски през лятото по настояване на Делио Роси. Той изигра за "сините" 16 мача. През зимата не бе включен в групата за подготвителния лагер в Кипър, а след това на тренираше с първия тим.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови