Изпаднал в криза турски гранд се включи в наддаването за играч номер 1 на България

OFFNews 08 януари 2019 в 10:10 928 0

Турският гранд Фенербахче се включва в борбата за подписа на "Футболист на годината 2018" в България Кирил Десподов.

Изпадналият в криза отбор от южната ни съседка възнамерява да привлече в редиците си 22-годишната звезда на ЦСКА. Фенербахче ще направи опит да вземе Десподов още в рамките на зимния трансферен прозорец, но в конкуренцията на английския Кардиф, не е ясно какво ще предпочетат от ръководството на "армейците" като най-добра опция за продължаване на кариерата на състезателя си. от ЦСКА ще склонят да продадат футболиста си срещу сума, не по-ниска от 2 млн. евро.

Според бившия футболист и директор в ЦСКА Георги Илиев - Майкъла е добре Десподов да остане и през пролетта, за да помогне в битката за титлата с Лудогорец. Майкъла също счита, че 22-годишният щурмовак е най-логичният победител за Футболист на годината.

"Можеше и да не се прави анкетата за "Футболист на годината". Кирил Десподов заслужено е номер едно.

Според мен, ще е добре той да остане до пролетта, за да може да помогне в борбата на отбора за титлата в Първа лига. Без него ще е трудно на "червените".

"Гриша Ганчев си знае кога и дали да бъде продаван Десподов. Няма нужда ние да му даваме акъл. Той ще прецени кое е най-доброто за футболиста му.

Но нека Кирил остане, да участва в евротурнирите, да си вдигне цената още малко и след това да бъде продаден", заяви Майкъла пред "Тема Спорт".

View this post on Instagram

A post shared by Kiril Despodov (@despodov19) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови