Изпълкомът избира нов съдийски шеф

OFFNews
13 декември 2019 в 10:07 | 409 |0

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе последното си заседание за календарната 2019-а днес, 13 декември, петък, от 12:00 часа в Национална футболна база "Бояна".

Очаква се на него да бъдат направени сериозни промени в Съдийската комисия, която в момента е оглавявана от Костадин Стоичков, който зае временно длъжността след рокадите и оставките в БФС.

На 17 декември 2019 г. в 11:00 ч. в амфитеатралната зала в Национална футболна база "Бояна" пък ще се проведе заключителната среща по проекта LIAISE (Liaison-based Integrated Approach to Improving Supporter Engagement – Интегриран подход за подобряване на ангажираността на привържениците), финансиран от Европейската Комисия и УЕФА.

Срещата ще започне с кратка презентация на г-н Лукас Анастасиадис, представител на ръководството на проекта, и на г-н Димитър Христов, експерт „Връзки с привърженици” и мениджър на проекта за България. След презентациите е предвидена пресконференция, по време на която представителите на медиите ще могат да получат допълнителна информация за важното начинание.

БФС ще бъде представен от първия вицепрезидент Емил Костадинов и от изпълнителния директор Борислав Попов.

Поканени се служителите за връзка с привърженици, с които е работено по проекта, а именно - на ПФК „Берое”, ПФК „Дунав”, ФК „Етър” и ПФК „Славия 1913”. Очаква се присъствие и на представители на сектор Национален Център по Сигурност на Спортни Мероприятия – Главна дирекция „Национална полиция" - МВР.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !