Йордан Лечков заговори за грандиозна измама в БФС

OFFNews 20 ноември 2019 в 13:51 3407 1

Йордан Лечков отрече за пореден път, че се е отказал да наследи президента на БФС Борислав Михайлов в полза на Михаил Касабов.

Бившият национал оспорва процедурата, като твърди, че той като първи вицепрезидент трябва да поеме функциите на Михайлов след оставката и до избора на нов ръководител. Той вече е подал жалба в съда. Днес се появи документът от Търговския регистър, който е подаден от БФС при вписването на Касабов като президент.

На него се вижда, че стоят подписи срещу всички имена, включително и това на Лечков. Според него обаче става въпрос за измама, при това грандиозна.

"Аз съм подписал единствено присъствен протокол. Проверете какъв е бил дневният ред на въпросния Изпълком на Българския футболен съюз, какви точки са обсъждани на него.

Обадете се в пресдирекцията или в деловодството на БФС, нека те ви дадат тези отговори. Повече не искам да говоря, изчаквам. Нека не говорим повече, все пак съм подал жалба в съда, нека дадем време на съда да отсъди кое е правилното.

Точно така, грандиозна измама е. Аз за какво говоря толкова време - казах ви, вижте дневния ред на Изпълкома, вижте устава. Колко пъти ви го казах. Не искам да говорим повече по този въпрос. Подал съм жалба, тя би трябвало да излезе скоро, не искам да се месим в работата на съдиите. Чакаме решението на съда", заяви Лечков пред Спортал.

Според президента на Славия Венцеслав Стефанов обаче Лечков само внася напрежение с това поведение.

"Когато фактите говорят, и боговeте мълчат, дори и тези от Сливен", заяви лаконично Стефанов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

20.11 2019 в 14:13

99% съм сигурен, че плешивия (може би в комбина с повечето от изпълкома) е прав и успешно ще оспори назначаването на касабов. Като нищо може цялото да е схема за тупане на топката и печелене на време.