Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кадрови проблеми за Левски преди гостуването във Враца

OFFNews 01 август 2018 в 11:50 1443 0

Кадрови удар може да понесе Левски преди гостуването на Ботев във Враца от третия кръг на Първа лига.

Днес крилото на Левски Паулиньо ще премине медицински прегледи, които ще покажат какво е състоянието му. Той бе заменен принудително в мача Черно море и това притеснява треньорския щаб на “сините”, който вчера беше оглавен от словенския специалист Славиша Стоянович.

Бразилецът получи разтежение на мускулни влакна по време на подготовката, заради което пропусна срещите с Вадуц в Лига Европа и с Ботев (Пловдив) в първенството. Той се появи като резерва в двубоя с Черно море, но отново почувства болки и бе заменен в 85-ата минута, припомня "Тема Спорт".

На “Герена” се надяват състоянието на Паулиньо да не се окаже много сериозно. При всички положения обаче той ще пропусне гостуването на Ботев (Враца) от третия кръг. В клуба няма да рискуват травмата му да се усложни още повече.

Междувременно от ръководството на Левски излязоха с официална позиция относно проваления двубой с Милан по случай 75-годишнината от рождението на клубната легенда Георги Аспарухов. От "Герена" побързаха да потърсят сметка на организаторите от Moko Solution.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!