Какво ще се случи с Кобрата след провала на мача с Джошуа?

OFFNews 17 октомври 2017 в 14:24 12165 3

Какво ще стане с кариерата на звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев след провала на мача с носителя на поясите в тежката категория във версии IBF, WBO и WBA Антъни Джошуа, е въпросът, който вълнува феновете.

Кобрата отпадна от сметките 12 дни преди насрочената среща на 28 октомври в Кардиф поради разкъсване на мускулно влакно. На него му предстои процес на възстановяване.

Той обаче губи статута си на задължителен претендент и за да си го върне, трябва да изиграе поне още един мач през 2018 година. Според boxingnews24.com вариантите за съперници на Кобрата в евентуална такава среща са два - Кристиан Хамър (22 победи, 12 с нокаут, 4 загуби) или Джарел Милър (19 победи, 17 с нокаут, 0 загуби, 1 равенство). Именно те са четвърти и пети в подреждането.

Третият в ранглистата Карлос Такам ще се боксира с Джошуа на мястото на Пулев. Промяната в последния момент предизвика напрежение в лагера на Джошуа, но за отлагане на мача не е можело да става и дума, тъй като са продадени 80 000 билета.

"Джошуа е спокоен, но и малко ядосан. Това вече му се случи веднъж в мача с Владимир Кличко, сега се повтаря и с Пулев. Той познава добре Такам и е наясно, че няма да му е лесно, защото се е готвил за среща с друг тип боксьор", коментира промоутърът на Джошуа Еди Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8000

2

tchit64

17.10 2017 в 16:25

Какво ще се случи с Кобрата след провала на мача с Джошуа? Амиииииии 1 - рекламно лице на делянчо “ ДПС, 2 - Известен охранител на някоя дискотека и 3 - просто още един НЕУСПЯЛ