Камата посочи най-добрите на Мондиал 2018

OFFNews 07 юли 2018 в 15:47 7183 1

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков коментира престоящите четвъртфинали на Мондиал 2018, като не пропусна да посочи и футболистите, направили му най-силно впечатление досега.

“Може би в този мач (б.р. Русия - Хърватия) по-голямо напрежение ще има руският отбор, който ще си играе неговата си игра. Не трябва да тръгва да се надиграва, защото хърватският отбор е един отбор с много добри специалисти - за мен най-добрите играчи на това първенство са Иван Ракитич и Лука Модрич.

Но зависи и как ще противопостави отбора си Черчесов, как ще го нареди, как ще проведе играта, както видяхме в предишните мачове, че се получава. Това, което видяхме срещу Испания, едва ли ще се получи отново, същият мач… едва ли ще видим същата схема, която провокира след изравняването на резултата”, коментира Камата пред БНТ.

Междувременно халфът на Хърватия Иван Ракитич обяви, че е бил изумен от решението на Фернандо Йеро да не започне с Андрес Иниеста в оказалия се последен мач на Испания срещу Русия на осминафиналите на Мондиала. Тогава ветеранът се появи чак през второто полувреме, а “Ла роха” загуби след дузпи.

“В момента, в който забелязах Андрес седнал на пейката, си казах, че явно не разбирам нищо от футбол. Изглежда, че практикувам някакъв друг спорт. Виждайки може би най-добрия играч на този пост в историята на футбола да стои сред резервите, ме заболя много”, заяви Ракитич пред El Pais за своя бивш съотборник в Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови