Капитанът на Юве е изненадан от перфекционизма на Маурицио Сари

OFFNews 16 август 2019 в 08:53 1326 0

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини сподели, че е впечатлен от перфекционизма на треньора на "бианконерите" Маурицио Сари, който замени Масимилиано Алегри през лятото.

"Това, което ме впечатли най-много е неговото старание към всеки детайл, във всяко нещо, което прави. Може да се каже, че той е треньор на най-високо ниво, защото винаги иска да бъде перфектен. Това ме порази най-много.

Все още сме в подготвителен период. Опитваме се да свикнем с изискванията на нашия треньор. Имаме и някои нови лица, с които трябва да се напаснем.

Остават ни десет дни и последната проверка в неделя ще е много важна. Този отбор винаги е давал отговор, когато се е налагало, но сега е необходимо да вдигнем оборотите.

От следващата седмица трябва променим поведението си, защото нещата започват да стават сериозни", сподели Джорждо Киелини.

Към момента Ювентус не впечатлява особено в предсезонните си контроли, записвайки загуби от Тотнъм и Атлетико Мадрид. Все пак торинци записаха и една победа над Интер след изпълнение на дузпи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови