Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кирил Домусчиев подкрепи Михайлов за нов мандат

OFFNews 16 януари 2018 в 18:50 6625 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев подкрепи настоящия президент на БФС Борислав Михайлов в битката за нов мандат.

Според Домусчиев Михайлов е безалтернативен към момента. Изборите за шеф на БФС са на 16 февруари. До този момент кандидатурите си са обявили Любослав Пенев и Ивайло Дражев. Михайлов пък е издигнат към момента от пет клуба, сред които и Левски.

"Няма какво да коментирам. За мен Борислав Михайлов е човекът. Съмнявам се, че някой няма да подкрепи Борислав Михайлов, някой нормален трезвомислещ човек, няма да го подкрепи", коментира Кирил Домусчиев в телевизионно интервю.

Самият Михайлов очаква със спокойствие изборите.

"Няма да коментирам опозицията, а и аз не съм видял идеи, а само плюене. Няма да коментираме, готвим се за конгрес и да го спечелим, защото смятаме, че сме заслужили. До 7 февруари трябва да се знаят всички кандидатури и спрямо правилниците да се види кои са изрядни. Конгресът преценява коя кандидатура е законна.

Комисията разглежда само документите. Комисията докладва, ако има проблеми в документите на всеки един от кандидатите. След това Конгресът решава кой е редовен и кой не.

Не мога да забраня да ме издигат, няма лимит", коментира Боби. Той разкри също, че предизборно клубовете ще получат парите от тв права малко по-рано, за да си помогнат с тях в подготовката.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews