Ключов шеф напусна Левски, Обертан ще е на линия за Ботев Пловдив

OFFNews 08 февруари 2018 в 13:04 5122 0

Снимка levski.bg

Левски и Mениджърът Асен Букарев се разделят по взаимно съгласие. Приключването на трудовите взаимоотношения между двете страни бе обявена на официалния сайт на "сините".

"ПФК Левски и мениджърът и координатор на спортно-техническата дейност Асен Букарев се разделят по взаимно съгласие.

Клубът благодари на г-н Букарев за всеотдайната работа през последните години в ролята му на помощник-треньор и главен мениджър и му пожелава много лични и професионални бъдещи успехи".

Малко по-рано днес стана ясно, че звездата на Левски Габриел Обертан със сигурност ще бъде на линия за първия пролетен мач на отбора в елита - домакинството на Ботев Пловдив на 18 февруари.

Според официалната версия французинът лекува контузия, която му попречи да играе в предсезонните контроли. Твърди се, че травмата не е никак тежка, но ръководството не иска да рискува с прибързаното включване на Обертан в игра.

Най-вероятно Обертан ще вземе, макар и кратко участие още в официалното представяне на отбора за пролетния дял, което е на 10 февруари.

Тогава "сините" излизат срещу Сливнишки герой. Мачът е от 17:30 часа на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов". Ще бъде отворен Сектор "А" , а входът е свободен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови