Кметът на Симитли защити сина си от нападките на Любо Пенев и Илиан Илиев

OFFNews | 01 април 2019 в 11:36 | 2314 |1

Бившият рефер и настоящ кмет на Симитли Апостол Апостолов защити сина си Стефан от нападките на треньорите на ЦСКА Любослав Пенев и Черно море Илиан Илиев след мача между двата отбора, спечелен от червените с 1:0.

Именно Стефан Апостолов беше главен съдия на мача, а след срещата претенциите към него бяха повече от страна на варненци. Преди време пък Пенев се пошегува със Стефан Апостолов, който е депутат от ГЕРБ, заради начина по който прочете от парламентарната трибуна проектозакона за физическото възпитание и спорта.

"Стефан бил сричал? Те пък не могат да четат. Не могат да си направят тактиката за мача, а после съдията защо дал дузпа. А и на тия Илиан Илиев и Любо Пенев къде са им успехите като треньори, че аз се сещам за други неща. Говорят глупости.

Българските съдии са добри, следя първенството и твърдя, че е така. Допускат и грешки, но това е нормално, важното е да не е преднамерено. А Стефан никога не е участвал в схеми, свири каквото вижда", коментира Апостолов пред "България Днес".

Самият Апостолов стана скандално известен преди 2,5 години, когато името му беше замесено в т.нар. афера "Агромах".

Препоръчани материали
Victimized

Рейтинг : 14739

01.04 2019 в 12:03 1
+ 1
- 0
Сричат петокласниците, този младеж му беше трудно да прочете думите и не можеше да си следи редовете, но е депутат и международен съдия.