Коловати съветва Хубчев да се маха от Левски с 200 км в час

OFFNews 02 март 2020 в 08:40 1928 0

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов бе изключително критичен към треньора на тима Петър Хубчев след загубата с 1:2 от Славия в неделя.

"Хубчев, пали с 200 от "Герена"!, написа Коловати в социалните мрежи.

"Гледам и анализирам, реален резултат от първото полувреме - 1:5! Хубчев не знае къде се намира." "Гледах и интервюто след края на мача, направо неадекватен", продължи бившият защитник.

Доста от последователите му бяха на подобно мнение и недоволстваха от слабата продукция на отбора, допълва "Меридиан мач".

"Не видях чак толкова много проблеми. Имахме желание, но другите неща ни куцат много. Продиктувани са от наказанията, при положение, че противникът стои плътно в половината си и има възможност за контраатаки, бяхме несигурни в защита.

Трудно е да играем срещу прибран отбор. Едно от противодействията ни беше да играем по крилата, но не се получи. Принудихме се Станислав Иванов да влиза, но той не бе тренирал с отбора през седмицата. При така построен противник е нормално да не се получава. Стояхме много далеч. Оставихме много пространства.

През цялото време играхме само с Тиам като дефанзивен халф. Ще бъде некоректно и смешно да кажем, че се е случило нещо добро след загуба на "Герена".

Трябва да се подобри играта и отношението към професията. Коментирахме в съблекалнята как се получават картони. В такъв изнервен двубой и начин, по който не вървят нещата не може да получаваме така картони. Недопустимо е. Срещу Лудогорец трябва да сме готови за пълни 90 минути.", бяха думите на Хубчев след мача, които разгневиха Коловати.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови