Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Колумбия изхвърли Полша от Мондиал 2018

OFFNews 24 юни 2018 в 23:17 2412 0

Снимка fifa.com

Колумбия разгроми Полша с 3:0 в двубой от група Н на световното първенство в Русия и изхвърли поляците от Мондиал 2018.

Роберт Левандовски и компания записаха втора загуба и нямат шанс да продължат напред, докато колумбийците запазиха живи своите възможности. В другия мач от групата Япония и Сенегал завършиха 2:2 и също мечтаят за осминафиналите.

Двубоят премина изцяло под доминацията на колумбийците, които тотално надиграха своя съперник. Колумбия откри резултата в 40-ата минута, при която бранителят на Барселона Йери Мина засече с глава перфектно центриране отдясно на Хамес Родригес.

В 70-ата минута капитанът на “лос кафетерос“ Радамел Фалкао удвои, завършвайки отлична атака на своя тим. Крайното 3:0 оформи изигралият страхотен мач футболист на Ювентус Хуан Куадрадо, който се разписа в 75-ата минута след втората асистенция на Хамес Родригес.

След днешния успех Колумбия заема третата позиция в класирането с актив от 3 точки, докато Полша е на последно място без спечелена точка.

Лидери с по 4 точки са Япония и Сенегал. В последния кръг Колумбия се изправя срещу Сенегал, а Япония срещу Полша. Поляците ще се опитат да не си тръгнат безславно от световното, което прави Колумбия и Сенегал фаворити да продължат напред.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!