Краев записа няколко минути при първата победа на Мидтиланд в Дания

OFFNews 23 юли 2017 в 21:57 1922 0

Бившият футболист на Левски Божидар Краев записа десетина минути, влизайки като резерва при първата победа на Мидтиланд за новия сезон в датското футболно първенство.

Новият тим на 20-годишния талант от Враца победи с 2:0 Силкеборг. Марк Хенде и Пол Онуачи бяха отбелязаха в 51-та и 57-та минута.

Краев се появи в игра в 79-та на мястото на нигериийския халф Рилван Хасан. Мидтиланд вече е на девето място в класирането на датското първенство.

Друг бивш играч на Левски - Антонио Аниете се завръна в Гърция, където ще продължи кариерата си. 31-годишният Аниете подсили състава на новакът в елита Аполон Смирнис със свободен трансфер.

"Щастлив съм да обявя преминаването ми в Аполон. Благодаря на всички, които повярваха в мен и направиха това възможно.

Огромни благодарности на ПФК Левски и на феновете на Левски за любовта и обичта. Ще бъде страхотно да играя отново в тази толкова красива страна", написа Аниете в профила си във Фейсбук.

Испанецът записа 6 гола и 9 асистенции в 33 мача на Левски през миналия сезон, но договорът му изтече и не беше подновен. Аниете вече игра в Гърция в периода 2012 - 2014 година за Олимпиакос Волос и за Ники Волос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови