Красимир Иванов: Знам какво има да плаща Левски, имаме споразумение с НАП

Донислав Донев 18 декември 2018 в 12:35 2112 0

Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че "сините" няма да последват съдбата на ЦСКА и да фалират. Toй отговори и на треньора на ЦСКА Нестор Ел Маестро, който напоследък често коментира 26-кратните шампиони.

Наскоро специалистът сподели, че пролетта може да бъде скучна за Левски, тъй като вече е извън играта за шампионската титла. Ел Маестро каза още, че ако има ВАР Левски ще е доста точки по-назад от “червените”. 

"Финансовото състояние на Левски не е нова новина. Няма някаква драматична промяна. В пространството циркулира някаква новина за НАП, но за мен това не е изненада. Знам какво имаме да плащаме. Точни суми не искам да коментирам. Имаме споразумение с НАП, което се стремим да изпълняваме. Няма такова нещо като неплатени заплати.

Събитията с фирма "Титан 77" са от месец ноември. Самата информация излезе в неделя. Сумата е спестена. Малка е за Левски, но не искам да я обявя. Ние казваме честно какво се случва в клуба. Загубата на ЦСКА за последната година е по-голяма от тази на Левски за последните 3 години.

"Нямаме никакво намерение и не се водят разговори Левски да последва съдбата на ЦСКА. Има съдебно дело между нас и Черно море. В момента нещата не зависят от двата клуба, а от съда. Делото не касае лиценза. Ако има решение, тогава ще трябва да обслужваме или не сумата.

Пролетта може да се окаже скучна за Ел Маестро. Назначиха му консултант. Ще видим за кого ще е скучна. Видяхме се със Стоянович в неделя. Дискутирахме за случилото се през първия дял в шампионата. И за постигане на по-оптимален състав за втория дял на шампионата. Като имена не мога да говоря.

Стоянович трябва да каже какъв тип играчи иска и на какви постове. Ръководството води преговорите за финансовата част. За мен сривът се получи след мача за купата с Черно море. Самият резултат, а после загубихме ключов играч като Ейолфсон, което ни повлия. Левски е предизвикателство. Не виждам причина, поради която Павел Колев да откаже на Левски", каза Иванов.

Иначе Левски представи официално новия си генерален спонсор. Това е българският букмейкър Efbet. Освен Иванов На събитието днес присъстваха голмайсторът на тима Станислав Костов и новото попълнение Николай Михайлов.

"От новия сезон логото на компанията ще стои на фланелките. Влизаме в ново партньорство. Помощта няма да бъде само финансова. Договорът ни е за три години. Не мога да разкрия конкретна сума, но контракът е значителен за българските стандарти.

Скоро ще видите повече от партньорството ни с Еfbet. Нека не разкриваме всичко наведнъж. Договорът ни е важен, тъй като те са сериозна компания в българския спорт", каза Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!