Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Кристиано Роналдо изведе Ювентус до велик обрат

OFFNews 13 март 2019 в 00:41 2075 0

Мегазвездата Кристиано Роналдо изведе Ювентус до велик обрат срещу Атлетико Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига. След 0:2 в испанската столица, мнозина отписваха шансовете на Ювентус да продължи напред, но португалецът не споделяше мнението им.

С перфектен мач торинци разгромиха своя съперник с 3:0, като и трите попадения отбеляза Кристиано Роналдо, който не остави сянка на съмнение защо беше привлечен в Торино от Реал Мадрид. Ювентус изигра много зряло мача, като държеше далеч от вратата на Шчесни играчите на Атлетико, които рядко опитваха атаки.

И трите гола паднаха идеално разпределени във времето. Първото си попадение Роналдо отбеляза в средата на първата част, втория гол беше отбелязан в началото на втората част, а третия от дузпа дойде в края, като така Атлетико нямаше време за реакция.

В другия мач тази вечер, останал в сянката на титаничния сблъсък в Торино, Манчестър Сити разгроми Шалке 04 със 7:0 и с общ резултат 10:2 достигна четвъртфиналите. Германците започнаха добре мача, но рухнаха след първия гол, дело на Агуеро в 35-ата минута от дузпа. Три минути след това отново той се разписа за удвояването на аванса на тима си. В 43-ата минута Сане също записа името си сред голмайсторите и оформи класическия резултат на почивката.

Стърлинг увеличи аванса на "гражданите" в 56-ата минута, а Бернардо направи резултата 5:0 в 71-ата. Фодън също се разписа в 78-ата, а Жесус оформи крайния резултат в 84-ата минута на двубоя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews