Куп чужденци се очакват в Лудогорец от лятото

OFFNews 06 април 2019 в 16:06 1548 0

Куп чужденци се очаква да пристигнат в Разград през лятото, съобщава „България днес", като се основава на човек от ръководството на Лудогорец.

Шампионите на България не мислят за предстоящия мач с ЦСКА толкова, колкото за подсилването на отбора и очакваното участие в Шампионската лига през следващия сезон.

Двата тима излизат днес в мач за първенството. Преди дни „орлите" загубиха от „червените" в 1/4-финал за купата и отпаднаха. В първенството разградчани са само на три точки пред „армейците” към момента и се очаква точно между тях да е битката за първото място и участието в квалификациите за Шампионска лига.

Очаква се голяма част от сегашните играчи да не продължат кариерата си със българския шампион предвид незадоволителното представяне на отбора през този сезон. Лудогорец не успя да се класира за групите на Шампионската лига, а след това приключи в Лига Европа след групите.

За капак дойде и отпадането още на 1/4-финал в турнира за Купата на България след 0:1 от ЦСКА в Разград. Това със сигурност не отговаря на амбициите на ръководството и собственика Кирил Домусчиев.

Най-вероятно треньорът Стойчо Стоев ще остане на поста си. Основните промени ще дойдат в състава. Този път няма да се пръскат торби с пари за хора, които може и да не свършат работа. Бюджетът за нови попълнения със сигурност няма да е голям. В клуба вече работят по лятната селекция, като скаутите на „орлите" са набелязали нови качествени чужденци. Все пак всичко зависи от това дали Лудогорец ще стане шампион.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови