Лампард дебютира за Челси с равенство срещу ирландци

OFFNews 11 юли 2019 в 12:24 1461 0

Новият мениджър на Челси Франк Лампард започна с равенство начело на тима си, след като "сините" от Лондон завършиха наравно 1:1 срещу ирландския Бохемианс в контрола, която се игра в Дъблин.

Миши Батшуай реализира за лондончани още в 8-ата минута, когато един удар на Кенеди бе отбит на неговия път и той вкара отблизо. Белгиецът така или иначе остави много добри впечатления с играта си.

В края обаче, Ерик Молой, който е на проби в Бохемианс, получи добра топка след грешка на Челси и успя да изравни, с което Лампард не успя да стартира с победа, но резултатът едва ли бе най-важното от този мач.

Самият Лампард не отдаде голямо значение на изхода от срещата, като заяви, че основният приоритет за него е бил да провери физическото състояние на всеки от наличните играчи.

"Имам метод на работа, който може да бъде изтощителен за играчите и искахме да подходим направо. Сега искам да ги изпотя, защото именно затова е предсезонната подготовка.

Трябва да напънем, защото искаме да видим кондиция и интензивност в нашата игра. Доволен съм не само от начина, по който вършеха работата си на практика, но и от поведението и отношението.

Отдавна не бяхме играли заедно и това ни беше първият мач, така че имаше известно напрежение. Отделно от това натоварваме сериозно момчетата", каза Лампард.

В събота предстои втората контрола на Челси срещу Сейнт Патрикс Атлетик, след което тимът ще замине за Япония за мачове срещу Кавазаки Фонтале и Барселона. Останалите двубои са срещу Рединг, Ред Бул Залцбург и Борусия М.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews