Лечков вече не е вицепрезидент на БФС, избират нов шеф на централата през лятото

OFFNews 28 ноември 2019 в 17:05 3177 1

Йордан Лечков вече няма да изпълнява длъжността вицепрезидент на Българския футболен съюз. Това стана ясно след днешното заседание на Изпълнителния комитет на федерацията.

По време на събранието членовете са гласували освобождаването му. Неговото място заема Емил Костадинов. Лечков вече няма да е отговорник и за представителния тим на националния отбор. За него ще отговаря Емил Костадинов, който до този момент се занимаваше с младежките и юношеските формации.

Също така стана ясна и датата, на която ще се проведе извънреден конгрес на БФС за избор на нов президент. Това ще се случи на 7 юни 2020 година. 

Иначе полицейската акция в БФС продължи и днес. Въпреки заседанието на Изпълнителния комитет на централата, вече трети ден проверките от органите на реда не спират.

Преглеждат се документи и този процес няма да приключи до края на деня.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

5300

1

квазимодо

28.11 2019 в 18:57

Прав си. Балъков, Костадинов , Лечков, Пенев, Михайлов бяха добри ритнитопковци. И толкова . Сега им се иска да са големи управленци, големи треньори . Сори , иска се не само добре да си ритал по кожения овал , а да имаш и багаж на едно друго място. Съвсем последователно, методично и един по един непрекъснато ни доказват , че нямат капацитет. Сори. Подписал се и после не съм бил аз. Нагъл лъжец.