Легенда на Арсенал идва за шоуто на Бербатов

ОFFNews 24 април 2017 в 13:39 1700 0

Снимка Фейсбук на Димитър Бербатов

Димитър Бербатов потвърди съгласието на легендата Робер Пирес  да участва в благотворителния мач в София прюз юни. Френският халф е световен и европейски шампион, носител на куп трофеи с Арсенал.

Бербо го нарече в своята страница във Фейсбук "непобедимия". Пирес носи този прякор с гордост и го заслужи години преди да излезе холивудската продукция със същото име. Той беше част от отбора на Арсенал, който през сезон 2003/2004 не загуби нито една от срещите си в английската Висша лига (26 победи, 12 равенства).

Така французинът и компания спечелиха последната титла в историята на "артилеристите" и се превърнаха в първия тим с подобно постижение от 115 години!

В своята кариера елегантният халф има 127 гола в 537 срещи за Мец, Марсилия, Арсенал, Виляреал, Астън Вила и индийския Гоа. Фновете на "артилеристите" го поставят на 6-то място в класацията за най-значими играчи в историята на клуба.

Французинът ще се включи в тима на Луиш Фиго, който първи обяви името му на пресконференция в София миналата седмица. Пирес е второто име в селекцията на португалеца след легендата Роберто Карлос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови