Легенда на Юнайтед се съмнява в качествата на Зидан

OFFNews 08 декември 2018 в 13:02 1811 0

Живата легенда на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс не е убеден, че Зинедин Зидан е точният човек, който да замени Жозе Моуриньо начело на "червените дяволи".

"Дали Зидан би бил правилният човек за Юнайтед? Когато застана начело на Реал, там имаше подготвена група от футболисти, родени победители. Тук е тотално различно.

Нужно е изцяло подновяване на състава, а това не е лесно. Когато беше в Реал намери чудесни играчи, така е. Това също е трудно, но не е като да трябва да съставяш изцяло нов отбор", каза Скоулс.

Междувременно стана ясно, че нападателят на Юнайтед Ромелу Лукаку се присъединил към съотборниците си Пол Погба и Алексис Санчес в недоволството им спрямо Моуриньо, пишат английските медии.

Белгийският национал е недоволен от последните мачове, в които загуби твърдото си титулярно място и все по-често остава на резервната скамейка.

25-годишният играч, който пристигна на "Олд Трафорд" за сумата от 75 млн. паунда през миналото лято, трудно ще бъде продаден през януари заради дългосрочния си договор, който изтича през 2022 година.

Негов агент обаче е Мино Райола, представляващ също и Погба, който непрекъснато беше спряган за изходящ трансфер през това лято.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови