Легенда на Super Bowl надъха левскарите

Донислав Донев 05 ноември 2019 в 12:51 1385 0

Легендата на професионалния американски футбол и Super Bowl, холивудски актьор и предприемач Джейми Уилямс изнесе лекция на играчите на Левски.

Участвалият във филма на Оливър Стоун "Всяка една неделя" разказа примери за изкуството да си лидер и колко горд трябва да си от къде живееш и какво правиш.

На лекцията присъстваха Найджъл Робърта, Станислав Костов, Фелипе Нашименто, Насиру Мохамед, Франко Мазурек и Хали Тиам. Треньорът Петър Хубчев също уважи събитието, както и част от ръководството на Левски.

Преди лекцията Уилямс реши да посети тренировка на деца от школата на "сините". Легендата шеговито заяви, че някои момчета имат данни за американския футбол.

Джейми Уилямс е автор на една от най-известните мотивационни речи в киното. Тази, в която героят на Ал Пачино надъхва играчите си преди финал на Super Bowl.

Освен това легендата на американски футбол е професионален мотиватор и учи младите хора как да превръщат мечтите си в реалност.

Mеждувременно билетите за домакинския мач на Левски срещу Етър от 15-ти кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 6 ноември, сряда, от 15:30 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов".

Пропуски се продават в официалния магазин на ПФК Левски в Сектор A на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (06.11.) билети ще се продават на касите пред Сектор A и на улица "Тодорини кукли" №47 от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов" ще бъдат отворени в 14:00 часа. Внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови