Левски - Лудогорец ще се играе на националния стадион

OFFNews 10 април 2019 в 12:32 1759 0

Срещата между Левски и Лудогорец официално беше преместена на националния стадион "Васил Левски", решиха от Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз.

Причина за промяната е, че тревното покритие на официалния терен на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" се нуждае от специфични мерки за възстановяване, които не търпяха отлагане.

Дербито ще се състои в неделя от 19:00 часа. "Сините" търсят задължителна победа, за да се върнат в битката за титлата.

Ето и съобщението на Левски:

Уважаеми привърженици,

В неделя (14.04) от 19:00 часа Левски ще приеме Лудогорец в мач от третия кръг от плейофите на Първа Професионална Лига на Националния стадион "Васил Левски", а не на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов".

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор.

Тези, които са си закупили вече билет за Сектор STRABAG на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов", както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор "А" на Националния стадион.

Очаквайте по-късно през деня подробна информация относно подновяването на предварителната продажба на билети за срещата срещу Лудогорец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови