Левски и Яблонски отрекоха за трансфер

OFFNews 17 декември 2017 в 15:08 1719 0

Ръководството на Левски отрече, че ще продава голмайстора си през настоящия сезон Давид Яблонски. От "Герена" заявиха пред Нова телевизия, че клубът не е приемал оферта от чужбина за чешкия бранител.

По-рано днес се появиха информации, че 26-кратният шампион на България ще се раздели с един от най-добрите си футболисти. Такава възможност обаче реално не съществува, категорични са "сините" шефове.

Това потвърди и самият Яблонски в социалните мрежи. "Няма трансфер. Никой не е говорил за такова нещо. Никога не съм казвал, че искам да напусна клуба. Горд съм да играя за Левски!

Не обръщайте внимание на публикациите в медиите от хора, които не ме познават. Аз ще съм първият, който ще знае, ако има трансфер, но няма никакви признаци за това. Благодаря за разбирането. Весели празници на всички!", написа бранителят.

Яблонски е несменяем титуляр в редиците на Левски от началото на сезона в Първа лига. Нещо повече, чехът е водещият реализатор на “сините”, след като в 16 мача има реализирани 7 гола.

Освен че се отличи с уменията си в нападение, Давид сформира и отличен тандем в отбраната на 26-кратния шампион на България с исландеца Холмар Ейолфсон.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови