Левски и ЦСКА представиха отборите за пролетта

OFFNews 10 февруари 2018 в 19:39 4891 0

Снимка cska.bg

Столичните грандове Левски и ЦСКА представиха отборите си за пролетния полусезон в Първа лига. Двата отбора оставиха противоречиви впечатления.

"Сините", които се мъчеха в контролите в Малта, разгромиха с 5:1 третодивизионния Сливнишки герой на "Герена". Точни в полза на 26-кратните шампиони бяха Кабрал, Костов, Обертан, Белаид и Буш. Почетното попадение за съперника вкара Николай Маринов.

Новите попълнения на Левски показаха класа, като изпъкнаха действията на атрактивния в почти всяко свое отиграване Паулиньо.

По-рано през деня отборът на ЦСКА, който впечатляваше по време на лагера в Испания, пък записа 30 поредни мача без поражение, след като се наложи, макар и трудно, с 2:1 над втородивизионния Царско село в последната си зимна контрола преди началото на втория дял на сезона в Първа лига.

"Червените" губеха, но достигнаха до пълен обрат с голове на Фернандо Каранга и Жан Бланко. За Царско село пък точен бе Светослав Диков.

Следващата събота - 17 февруари, ЦСКА гостува на Верея в Стара Загора. Двубоят ще се играе на "Трейс арена" и ще започне в 15:00 часа. Първият официален мач на Левски пък е срещу Ботев Пловдив ден по-късно на "Герена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови