Левски иска скалпа на Хайдук в юбилейния си мач

OFFNews 20 юли 2017 в 12:10 1864 0

Реваншът от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Левски и Хайдук спокойно може да се приеме за най-големия за "сините" в Европа в последните години.

Моментът за футболистите на треньора Николай Митов е специален. Това ще е двубой №200 за тима в евротурнирите. И на "Герена" нямат нищо против да завърши като №100 - в него сините удариха същия съперник в София с 3:0 и продължиха напред.

Една от лошите новини за столичани е наказанието от УЕФА, според което стадион "Георги Аспарухов" ще остане празен. Феновете на отбора ще могат да подкрепят своите любимци пред видео стената, която ще бъде изградена пред Сектор "А".

Въпреки сериозните кадрови проблеми и загубата с 0:1 преди седмица, футболистите на Николай Митов имат реални шансове да елиминират хърватския тим, който на собствен терен с нищо не показа, че е по-добър.

За лош късмет на специалиста, халфът Антонио Вутов продължава да е под сериозна въпросителна дори за попадане в групата. А на всичкото отгоре на предпоследната тренировка преди сблъсъка най-стабилният защитник в отбора Давид Яблонски получи контузия на лявото бедро.

Очакванията са Хайдук да излезе със състава от първия мач. В лагера на хърватите демонстрираха абсолютно спокойствие и увереност, че тимът ще постигне добър резултат и ще продължи напред в турнира.

Вероятни състави:

Левски: Митрев, Цветкович, Г. Ангелов, Пиргов, Горанов, Рошу, Панайотов, Прохазка, Гомес, Нар, Мапуку

Хайдук: Стипица, Тудор, Нижич, Лопес, Мемола, Хамза, Влашич, Радошевич, Генцоглу, Футач, Ерцег

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови