Левски обяви Петър Хубчев като новия си треньор

OFFNews 15 май 2019 в 17:55 2052 0

Петър Хубчев е новият старши треньор на Левски, обяви сайтът на "сините". Наставникът подписа своя договор, който е за срок от две години с опция за удължаване с още една година и влиза в сила с началото на подготовката за новия сезон.

Петър Хубчев ще работи на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" заедно със своя треньорски щаб, с който работи начело на националния отбор на България.

Допълнително ще бъде уточнено кога ще се състои и официалното представяне на Петър Хубчев като старши треньор на Левски.

За последно Хубчев беше начело на националния отбор, но напусна след първите два мача от евроквалификациите. Постът му беше зает от Красимир Балъков. В момента пък Левски се води от временен наставник - Георги Тодоров.

"Много неща могат да се кажат, много истини и неистини се изговориха, но моята молба е тези неща да бъдат говорени по време на официалната пресконференция. Ще работя със същия екип, но може да има и нови хора. Ще повторя още веднъж, много истини и два пъти повече неистини се изговориха, които не искам да коментирам.

Всичко до последния слух ще бъде изговорено, както се казва, когато му дойде времето. Не се притеснявам от никакви теми и никакви въпроси. Всичко, което интересува хората и журналистите ще бъде изговорено, ще бъде изчистено. И се започва наново", каза Хубчев пред "Дарик".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови