Левски обяви нов генерален спонсор

OFFNews 09 юли 2019 в 10:41 1344 0

Национална лотария ще бъде официален спонсор на ПФК Левски, обявиха от клуба. Играчите ще излязат с логото на 7777.bg на екипите си още този четвъртък, 11 юли, в първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу словашкия "Ружомберок".

Спонсорството е част от дългосрочната политика на Национална лотария активно да подкрепя развитието на българския спорт. В рамките на съвместното партньорство ще бъдат осъществени редица интересни проекти, свързани с развитието на детско-юношеската школа на клуба и мотивацията на младите да спортуват.

"С Национална лотария тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем Левски към корените, към идеите и принципите, вдъхновили неговите основатели в далечната 1914 г.

Това партньорство е много повече от спонсорски договор – това е социален проект, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта, и в частност към футбола, както и да увеличи възможностите на всеки левскар, независимо къде по света се намира, да се докосне до "синята" магия и да подкрепя любимия отбор“, каза изпълнителният директор на ПФК Левски Павел Колев.

„Радваме се, че Национална лотария ще подкрепи един от най-обичаните български клубове. Много ни допадна стратегията на „Левски“ за развитието на отбора и спорта в страната.

Тя съвпада и с нашата политика, която се фокусира върху създаването на нови възможности за талантите на България и всички, които искат да постигнат големи спортни успехи“, заяви Милен Ганев, управляващ съдружник на Национална лотария.

Новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20, ще бъдат официално представени на специална среща с медиите във днес, 9 юли 2019 г., в официалния магазин на ПФК „Левски“ на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“.

Презентацията ще се състои от 11:00 часа, като екипировката ще бъде показана от футболисти от представителния отбор на ПФК „Левски“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови