Левски оферира Габриел Обертан с нов договор

OFFNews 07 септември 2018 в 11:41 1947 0

От Левски са отправили оферта към звездата си Габриел Обертан, чийто договор изтича през лятото. На "Герена" искат на всяка цена да го задържат поне за още 2 години и се надяват, че той ще приеме, пише "Меридиан мач".

Още повече, че Делио Роси вече не е в клуба, а не бе тайна, че Габриел се намира почти в открит конфликт с него. Французинът не бе доволен, че тактикът го забива да играе като втори нападател, както и остарелите му методи за работа по време на тренировките.

"Върнах си радостта", призна Обертан, което е било ясен знак за "сините", че е дошло времето да действат. Освен това в Левски се надяват, че неговото решение ще бъде ясен знак и за останалите играчи, които се намират в същото положение.

Двама от тях също са основни фигури – защитниците Давид Яблонски и Милош Цветкович. Чехът бе спряган за трансфер в Италия или Турция през лятото, след като през миналото първенство се превърна и в голмайстор за "сините".

До продажба обаче не се стигна. Според запознати Яблонски също се чувства добре в Левски, но иска да получи по-добри лични условия от тези, които има в момента.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови