Левски оцеля в Стара Загора

OFFNews 30 ноември 2019 в 19:31 1507 0

Снимка levski.bg

Отборът на Левски оцеля при гостуването си на Берое в Стара Загора в двубоя от 18-ия кръг на Първа лига. Срещата завърши 1:1, като "сините" стигнаха с известна доза късмет до равенството. Вездесъщият Мартин Камбуров откри за домакините с глава в 44-ата минута. Найджъл Робърта изравни за Левски в 53-ата.

Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на великия Стефан Данаилов, който през седмицата напусна този свят на 76 години.

През първата част и двата отбора имаха своите възможности за гол, но така и не успяваха да оползотворят положенията си. Така се стигна до 44-ата минута, когато след центриране в наказателното поле Камбуров се извиси над всички и с глава отбеляза 21-ия си гол в кариерата във вратата на Левски.

След почивката Бригидо пропусна да удвои. Гол на Робърта беше отменен заради засада, но само секунди след това в 53-ата минута нападателят на Левски възстанови равенството, след като се възползва от едно разбъркване пред вратата на Берое.

До края сините изпуснаха няколко възможности. При една от тях Миланов би от фаул, но топката мина покрай гредата. В крайна сметка след много борба в последните минути двата тима си поделиха точките.

Равенството остави Левски на второто място с 39 точки, а Берое е осми с 25. Лидер е Лудогорец с 45.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови