Левски отново напира да привлече Кристиан Димитров

OFFNEWS 06 януари 2020 в 08:25 1781 1

Левски продължава да проявява сериозен интерес към защитника на Ботев Пловдив Кристиан Димитров. “Сините” за пореден път ще се опитат да си осигурят услугите на национала.

През лятото двата клуба бяха близо до осъществяване на трансфер, но нещата пропаднаха в последния момент. Сега от “Герена” са предприели нова офанзива за привличането му. Столичани са изпратили оферта до Ботев за 22-годишния състезател, съобщава Котаспорт. Пловдивчани я разглеждат, но най-вероятно няма да я приемат.

За разлика от лятото, сега интерес към Димитров има единствено от Левски. В Ботев са склонни да размислят, но при условие, че Левски подобри предложението си. В противен случай Димитров ще доиграе сезона в Ботев. През есента младокът записа колебливи игри, но така се представи и отборът като цяло под ръководството на черногореца Желко Петрович.

Преди Нова година спортният директор на Левски Ивайло Петков призна, че Левски проявява интерес към най-добрите български футболисти, като постави в това число и националите на Ботев Тодор Неделев и Кристиан Димитров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови