Левски отново не записа победа в Кипър

OFFNews 07 февруари 2019 в 16:41 1252 0

Левски отново не записа победа под ръководството на треньора Георги Дерменджиев. "Сините" завършиха наравно 0:0 с руския УФА в контролна среща от подготвителния лагер в Кипър.

Неофициален дебют за "сините" направи новото попълнение Мартин Райнов, който беше привлечен от Берое. Той започна титуляр, а на почивката беше сменен от Илия Юруков. 26-кратните шампиони на България премериха сили за втори път през този лагер с УФА, след като двата отбора направиха 1:1 на 19 януари.

Интересните положения за Левски в срещата бяха създадени от Жерсон Кабрал и Станислав Иванов, които обаче не сполучиха с ударите си от средна дистанция.

Така при бившия треньор на Лудогорец, "сините" записаха незавидните три загуби – 0:1 от китайския Хенан, 1:2 от полския Висла Плоцк и 1:2 от Урал (Русия), както и две равенства – 1:1 с латвийския Судува и сегашното с УФА.

На 8 февруари срещу Чукарички е последната проверка на "сините" преди старта на сезона в Първа лига, когато на 17 февруари те приемат на "Герена" Локомотив Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови