Левски пред раздяла с Красимир Иванов

OFFNews 06 януари 2019 в 10:22 2711 0

Ръководството на Левски най-вероят­но ще се раздели с настоящия изпълнителен директор Красимир Ива­нов, пише "Тема Спорт".

При това до този сценарий може да се стигне дори Павел Колев, който трябва да стане изпълнителен шеф на си­ните, да не дойде на "Герена".

Развитие по тази тема ще има през следващата седмица, факт е, че за смяната на Иванов надигна глас и един от ак­ционерите в клуба -тръст "Синя България", който на няколко пъти искаше оставката му.

Левски пък ще трябва да се бръкне с големи су­ми, за да разкара нежела­ните от треньора Славиша Стоянович футбо­листи. Петима попадна­ха в черния списък на спе­циалиста. Това са Ривалдиньо, Филипе Нашименто, Аймен Белаид, Антони Белмонт, които със сигурност не са желани на "Герена".

Стоянович иска да бъде махнат и един от двамата врата­ри, които се редуваха ка­то титуляри през есен­та. Най-вероятно това ще е Мартин Полачек за­ради no-високата си за­плата. За да се раздели с пети­мата, Левски ще трябва да им плати неустойки, освен ако не им намери нови отбори.

Второто е малко вероятно и в мо­мента текат тежки раз­говори за разтрогване на договорите на играчите по взаимно съгласие. Това няма как да стане, без клу­бът да им даде минимум по три заплати накуп.

Възможно е и още игра­чи да напуснат клуба. Ар­да проявява интерес към нападателя Илия Дими­тров. Някои от юноши­те на сините пък може да бъдат използвани ка­то разменна монета по трансфер на Мартин Райнов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови