Левски привлече опитен бранител, Сираков вече е президент на клуба

OFFNews 24 юли 2020 в 20:31 2367 0

ПФК Левски подписа договор за една година с бранителя Орлин Старокин. Защитникът парафира днес своя контракт, след като премина и през традиционните медицински тестове, информира официалният сайт на 26-кратните шампиони.

Старокин подписва първия си професионален договор с ПФК Нафтекс (Бургас). През лятото на 2006 г. играе в Черноморец (Бургас), с който става шампион на „Б“ Професионална футболна група. На 15 юни 2011 г. е закупен от Левски, където играе до 2014 година и записва 88 мача с 5 гола.

За последно опитният футболист игра за кипърския Еносис.

В същото време се проведе първото заседание на новоизбрания Надзорен съвет на ПФК Левски АД в състав: Наско Сираков, Константин Папазов и Петър Ганев. На заседанието бяха обсъдени първите и най-спешни мерки за оздравяване на любимия клуб и бяха взети следните решения:

- За председател на Надзорния съвет и президент на ПФК Левски бе избран Наско Сираков. Заместник-председател на НС е Петър Ганев. През следващата седмица ще бъде избран и Управителен съвет на дружеството.

- Беше взето решение за активна медийна политика, като с провеждането й ще бъде натоварен изпълнителният директор, който да информира левскарската общност за официалните новини от клуба.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови