Левски продава Мариани в ОАЕ за 1,4 милиона долара?

OFFNEWS 30 юли 2019 в 00:14 1899 0

Снимка levski.bg

Левски е продал швейцарската си звезда Давиде Мариани, твърди novsport. Швейцарецът, който не спира да бележи за "сините" от началото на сезона, напуска “Герена” срещу 1,4 милиона долара в посока клуб от ОАЕ.

Мариани, който стана герой с двата си гола за победата над Ботев Пд с 3:1, вече си бил взел довиждане с всички от отбора. 

Във вторник Мариани пътува за Емирствата и със сигурност няма да играе в реванша с АЕК Ларнака от Лига Европа. Специалистите са категорични, че финансовата сделка е отлична за Левски и няма място за вайкане.

Очаква се в следващите дни Левски да оползотвори парите от трансфера на Мариани и да привлече нови футболисти, които да помогнат на треньора Петър Хубчев в битката за титлата в България.

Моментът е много подходящ за изходящ трансфер, тъй като “сините” са пред отпадане от Лига Европа след 0:3 срещу кипърския АЕК Ларнака. В същото време Мариани показва възходяща форма.

Самият футболист отклони въпрос за негов трансфер след мача с думите, че “има договор с Левски” и изрази надежда отборът да направи чудо в четвъртък срещу АЕК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови