Левски пуска по-евтини билети за баражите за Лига Европа

OFFNews 23 май 2019 в 14:57 1336 0

Ръководството на Левски пусна в продажба по-евтини от традиционната цена билети за предстоящия бараж за участие в Лига Европа.

Обикновено пропуските вървят на цени за Сектор "STRABAG" - 15 лева, Сектор "В" - 10, Сектор Б - 7. Сега се наблюдава чувствително намаление на цената, като за Сектор "STRABAG" е 10, Сектор В - 7, Сектор Б - 5.

"Сините" ще играят срещу Славия или Етър на 28-и май, вторник, от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Ето какво съобщиха в официалния сайт на Левски:

"Уважаеми привърженици, билетите за предстоящия бараж за Лига Европа, в който ПФК Левски е домакин, вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "STRABAG" на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (28.05.) билети ще се продават на касите пред Сектор "STRABAG" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн. Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Сезонните абонаментни карти ще са валидни и за тази среща.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. И в баража отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "STRABAG" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. ще влизат на тези места също срещу 10 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор "STRABAG".

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 30 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 40 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "STRABAG".

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от сайта на Левски!).

Срещата бараж на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" е на 28.05.2019 г. (вторник) от 20:00 часа", гласи съобщението.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "STRABAG" - 10 лв. (Блок 1,2,3,4,5, 6, 7 и Прес ложа), 20 лв. (Ложа 2 и 3), 50 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор "В" - 7 лв.
Сектор "Б" - 5 лв.
Сектор "Г" - 5 лв. (гости)
Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови