Левски с интерес към нападател на Динамо (Букурещ)

OFFNews 10 юли 2019 в 08:57 1465 0

Левски не се е отказал от идеята да привлече италианския нападател на Динамо (Букурещ) Матия Монтини, пишат медиите в Румъния, цитирани от Спортал.

27-годишният стрелец има договор за още една година и за него трябва да бъде платена трансферна сума. През миналата кампания той вкара 13 гола за “Червените кучета” в първенството.

Ако Левски го иска обаче, ще трябва да приготви доста сериозна сума, като “сините” не са единствения кандидат за подписа на Монтини.

“Матия има предложение от Израел. То е от Макаби (Тел Авив). Този клуб ни дава 800 хил. евро за правата на играча, но повече не мога да ви кажа. Интерес към него има и от Левски”, заяви по този повод треньорът на Динамо Мирча Редник.

Левски вече привлече в редиците си един нападател в лицето на Дени Алар от Рапид (Виена). Австриецът дойде под наем за един сезон с опцията за откупуване.

“Сините” обаче искат да вземат още един футболист в предни позиции, като един от вариантите бе националът на Кюрасао Рангело Янга.

Той обаче игра за Астана в Шампионската лига снощи, така че шансовете за трансфер в посока “Герена” силно намаляват и от Левски са задействали други опции.

Освен нападател, Петър Хубчев настоява клубът да се подсили и с крило и ляв бек.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови