Левски се класира за 1/8-финалите на Купата на България след бой над аматьори

OFFNews 25 септември 2018 в 18:01 1921 0

Левски се класира за 1/8-финалите за Купата на България, след като победи безпроблемно аматьорския Атлетик Куклен с 6:0 на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Треньорът на "сините" Славиша Стоянович даде шанс на доста резерви в този мач, но въпреки това класата на гостуващия тим бе значително по-голяма от тази на домакините и успехът бе заслужен.

Осмият в Югоизточната Трета лига се опита да затрудните столичани, но след падането на първия гол буквално само един отбор остана на терена. Гостите можеха да вкарат поне още няколко гола, но невероятни пропуски направиха Паулиньо, Ривалдиньо и Филипе Нашименто.

Юношата Атанас Кабов вкара първия си гол с екипа на "сините" в професионалния футбол, а други две попадения бяха дело на младия нападател Станислав Иванов. Головата си суша прекъсна Серджиу Буш, а Фелипе Нашименто също се разписа сред голмайсторите. Янко Гюзлев от Атлетик си вкара автогол.

Домакините добиха доста сериозна популярност в дните преди мача, след като играч на тима се закани, че той и съотборниците му ще излязат "пияни като г*з" срещу именития си противник. В крайна сметка това не се случи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews