Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Левски се оглежда за още един нападател

OFFNews 15 юли 2019 в 09:53 1511 0

Левски вече има нова трансферна цел, която да подсили атаката, пише "Меридиан мач". "Сините" са се прицелили във футболист, който може да играе на няколко поста в нападение.

През миналата седмица от "Герена" претърпяха крах в преговорите за таран, който силно бе желан от Петър Хубчев. Оказа се, че въпросният играч не иска да рита в Източна Европа, нищо че агентът му е твърдял точно обратното.

Освен това той имал и доста примамлива оферта от тази на "сините", за да продължи кариерата си в Северна Америка. Както е известно, треньорът на Левски обяви и след победата над Ружомберок, че е притеснен, защото разполага с малка група от играчи в момента. 26-кратните шампиони търсят и още един защитник.

Левски стартира участието си в Ефбет Лига днес с гостуване на Дунав. Срещата на градския стадион в Русе започва в 20:30 часа.

Иначе интересното е, че новото ръководство на детско-юношеската школа на Левски подобрява още един аспект от ДЮШ на клуба, пише "Тема Спорт".

Директорът Йончо Арсов и главният методист Емил Атанасов са започнали да превъзпитават талантите и да подобрят хранителните им навици. За целта на всички деца в школата са раздадени специални програми, в които е обяснено кога, как и какви храни трябва да се поемат. На по-големите момчета в школата пък са давани необходимите добавки.

Арсов, който в кариерата си бе помощник-треньор на Красимир Балъков, включително и в националния отбор, както и на Илия Груев в Дуисбург, официално бе назначен за шеф на ДЮШ на "сините" на 20 юни. Той избра за своя дясна ръка Емил Атанасов, който е доцент по футбол в НСА и е бил ръководител на школата на Берое.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews