Левски се подсили с национал на Черна гора

OFFNews 18 юни 2019 в 11:26 1077 0

Левски подписа договор с черногорския вратар Милан Миятович, съобщиха от клуба. Срокът на контракта е за 1+1 години. Стражът има 6 мача за националния отбор на Черна гора.

Миятович е роден на 26 юли 1987 година. Започва кариерата си в родния Рудар Плевля, с който става шампион и носител на Купата на Черна гора през 2010 година. След това преминава през иранските Мес Керман и Зоб Ахан.

През юли 2014 година се завръща в родината си и носи екипите на ФК Бокел и ФК Дечич. В средата на 2017 година облича екипа на Будучност Подгорица, с който печели купата на страната.

Новите имена в Левски обаче не спират до тук. Минко Герджиков влезе в УС на клуба, информира Гонг. Преди няколко дни се появи информацията, че бившият кмет на София ще влезе в управата на клуба и това вече е факт.

В момента Надзорният съвет на "сините" е следният: Георги Попов, Михаил Тодоров и Александър Тумпаров.

Управителен съвет: Павел Колев, Ели Шопова, Найден Димитров и Минко Герджиков. През 2016 година Герджиков беше член на НС на Левски.

Минко Герджиков е роден на 2 май 1955 година в Троян. Той е бивш кмет на София, а през 1997 година става заместник – министър на търговията и външноикономическите отношения в служебния кабинет на Стефан Софиянски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови