Левски се справи с Витоша и записа първа победа при Георги Дерменджиев

OFFNews 20 февруари 2019 в 18:54 1239 0

Левски стигна до безпроблемна победа над Витоша Бистрица с 2:0 в двубой от 22-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Васил Левски".

"Сините" доминираха през цялото време на срещата и заслужено дръпнаха с два гола през първото полувреме, благодарение на Паулиньо (22') и Станислав Костов (42').

През втората част 26-кратните шампиони продължиха да контролират случващото се на терена и не позволиха на бистричани да предприемат каквито и да било алтернативни действия.

Така Левски записа първа победа под ръководството на Георги Дерменджиев. Тимът продължава да е на третото място с актив от 45 точки, с 3 по-малко от ЦСКА.

В друг мач, който се игра по-рано днес Септември продължи със силното си представяне от началото на пролетния полусезон, след като като надигра с 2:0 като гост Локомотив Пловдив в мач от 22-ия кръг на Първа лига.

Резултата откри Асен Чандъров от дузпа в 30-ата минута, а Борис Галчев реализира втори гол в 86-ата минута. По този начин "виненочервените" изпревариха Дунав и си върнаха 12-ото място в Първа лига с 20 точки.

Всички негативи пък остават за селекцията на Бруно Акрапович, който продължава да се представя изключително колебливо на "Лаута". "Смърфовете" са 10-и с 26 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови