Левски се върна към победите след разгром над Витоша Бистрица (видео)

OFFNews 18 август 2019 в 00:51 1571 0

Левски" се върна към победите след успех с 4:0 над Витоша (Бистрица). За успеха се разписаха на два пъти Паулиньо (22', 51'), Фелипе Нашименто (80') и Найджъл Робърта (89').

С трите точки "сините" излязоха начело в класирането след шестия кръг, събирайки 13 точки. Втори е Берое с 12, а третият Лудогорец е с мач по-малко и 11 пункта в актива си.

Срещата започна с по-ниско темпо и първата по-сериозна ситуация дойде чак в 15-ата минута. Тогава Нашименто центрира от корнер за Дени Алар, а последният стреля, но неточно.

7 минути по-късно "сините" стигнаха и до гол. Паулиньо получи пас от Нашименто и с фамозен шут матира Християн Василев за 1:0.

В следващите минути момчета на Петър Хубчев овладяха ситуацията на терена и продължиха да търсят гола, но такъв до полувремето не падна.

Втората част започна брилянтно за "сините", които вкараха второто попадение в 51-ата минута. Янис Каргас свали с глава центриране от корнер за Паулиньо, който отбеляза на задна греда отблизо.

След втория гол "Левски" започна да натиска съперника все повече. По-добрата игра доведе до гол в 81-ата минута на Филипе Нашименто.

В 83-ата минута голямото завръщане на Холмар Ейолфсон стана факт. Исландецът, който не бе играл от октомври 2018 година замени Янис Каргас.

Към края на мача гол на Робърта направи резултата 4:0.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови