Левски ще почете Сашо Костов в петък

OFFNEWS | 22 април 2019 в 07:41 | 408 |0

Левски ще почете с минута мълчание паметта на легендата Сашо Костов в двубоя срещу Берое в петък, 26 април, информира "Меридиан мач". Двубоят ще се изиграе на “Герена” от 20,30 часа и е от програмата на 31-ия кръг. В Левски са разочаровани от колегите си от ЦСКА за липсата на минута мълчание преди дербито от 30-ия кръг в събота.

От клуба от Борисовата градина заявиха, че не са получавали такава молба, което беше потвърдено и от делегата на срещата. Явно в Левски са предпочели да спазят традицията си и в такива тъжни случаи да отдадат дължимото на големия футболист в първата си домакинска среща.

Така “сините” вече постъпиха и при смъртта на други фигури от историята на клуба - Павел Панов, Георги Марков и Цветан Веселинов. От “Герена” са искали да си спестят грозни сцени като освиркване от противниковата агитка. Затова решението за минутата мълчание било оставено на съвестта на шефовете на ЦСКА.

Мнозина смятат, че до казус нямаше да се стигне, ако от БФС бяха обявили всички мачове от кръга да започват минута мълчание в памет на Костов, който е бил част и от националния отбор.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !