Левски ще се опита да задържи Яблонски

OFFNews 27 април 2018 в 10:32 2052 0

Ръководството на Левски ще предложи нов договор на централния защитник Давид Яблонски през лятото. Вече се появиха информации, че "сините" могат да се разделят с чеха през лятото, но това няма да се случи. Шефовете вече работят по това защитникът да преподпише контракта си, който изтича след година.

"Очевидно бихме искали да задържим Яблонски. В лицето на него и Ейолфсон имаме много силна двойка централни защитници. Не крием амбиции да играем в европейските клубни турнири, а за там ще ни трябва качество. Искам той да остане в Левски.

Има какво да си пожелаем, но от миналото лято и през тази зима привлякохме доста нови футболисти. Мисля, че в Левски не липсва качество. Въпросът е всички да работят заедно. За нас участието в Лига Европа на първо място е въпрос на имидж", сподели изпълнителният директор Красимир Иванов в предаването "Домът на футбола".

Яблонски пристигна на "Герена" в началото на 2017 година от руския Том Томск. Той има вече 45 мача и 10 гола за "сините", като през тази кампания е отбелязал осем попадения в първа лига от 26 мача.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови