Левски ще се пържи в Кипър

OFFNews 24 юли 2019 в 09:49 1170 0

Високи температури очакват играчите на Левски в Кипър, където в четвъртък ще се изправят срещу местния АЕК Ларнака в първа среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа, пише вестник "Тема спорт".

Справка в сайтовете с прогнози показва, че в часа на мача в четвъртък - 18:30 местно време, термометрите ще показват 32 градуса, които ще се усещат като 37.

Това ще е и най-горещият отрязък на деня, като с наближаването на края на мача температурите ще спаднат до 26. Със сигурност няма да бъде комфортно и на феновете на на стадион "АЕК Арена".

Съоръжението е открито през 2016 година и струва 8,5 милиона евро и от кадрите, разпространени в интернет, се вижда, че не разполага с козирки.

"Обикновено от юни до септември в Кипър е много, много топло. Ще бъде тежко и за двата отбора, но може би ще ни даде леко предимство", коментира пред Дарик 31-годишният централен защитник на АЕК Ларнака Даниел Мойсов.

Иначе група от 20 футболисти определи треньорът на Левски Петър Хубчев за гостуването на АЕК Ларнака. Ето и футболистите на 26-кратните шампиони:

Милан Миятович, Николай Михайлов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Йоанис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Дени Алар, Мартин Д. Петков, Здравко Димитров, Насиру Мохамед

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови