Левски си тръгна с точка от Разград

OFFNews 14 април 2017 в 21:55 2641 0

Шампионът  и лидер в класирането Лудогорец и втория Левски извъртяха нулево реми в изключително скучен мач от 28-ия кръг от първата шестица, който се изигра на "Лудогорец Арена" в Разград.

Домакините изглеждаха доста демотивирани в този мач и почти не създадоха нищо интересно пред вратата на "сините" от столицата, докато гостите при малко повече късмет можеха дори да си тръгнат с трите точки.

Гостите доиграха мача с човек по-малко, след като в 78-ата минута Мехди Бурабия бе изгонен след втори жълт картон, а освен това реферът Ивайло Стоянов можеше да даде такъв и на Пиргов още през първото полувреме, но го пожали.

След този мач Лудогорец има 68 точки на върха, а Левски е втори с 55 точки и така разликата от 13 точки между двата тима на практика се запазва. Лошата новина е, че третият ЦСКА-София вече е само на три точки от "сините".

"Това е футболът. Гледаме напред. Получи ни се играта тази вечер, особено първото полувреме. През второто не останах доволен", каза треньорът на Левски Николай Митев - Жадното.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews